Om Toluna

Toluna.se är en community sida som är till för att erbjuda dig en röst online. Gör din åsikt hörd via din Omröstningar och Åsikter direkt på ToLuna! Låt andra veta vad du tycker, och ta reda på om folk tycker likadant som du genom att inkludera ditt opinionsundersökningar och åsikter i din egen blogg.

Bortsett från fri talan i nästan vilket ämne du än väljer (inga svordomar, våldsamma eller olagliga inlägg!) kan du även forma den värld du lever i genom att påverka vissa av de ledande tillverkarna av våra online-undersökningar. Kan det bli bättre? Varje tjänst som vår webbplats erbjuder är gratis, och för många av de åtgärder och insatser kan du delta i belönas du med poäng, sedan kan de poäng du tjänat omvandlas till ett brett utbud av godsaker så som olika presentkort, rabatter och lotter till lotteriet. Belöningsområde

Vad gör toluna.se till den bästa community sidan för åsikter? Du och våra övriga 400 000 medlemmar, så vänta inte, kom och gå med idag och hitta andra likasinnade människor med något att säga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: