#WeAsk | Hur har Coronaviruset påverkat konsumentbeteendet?

Medan hela världen lägger sitt fokus på det nuvarande utbrottet av coronavirus fokuserade vi på att kartlägga människor i drabbade länder – vilket låter oss få insikter om hur detta virus stör vår vardag över hela världen.

Vi samlade några mycket intressanta uppgifter från 4 000 svarande i Storbritannien, Nederländerna, Frankrike, Brasilien, Italien, Spanien, Tyskland och Polen. Du kan hitta alla resultat i ovanstående video!

Det som var intressant är att även om 47% sa att de hade allvarliga oro över situationen, så kände inte många influenser att de borde börja köpa skyddsprodukter.

Hur är det med dig? Köper du skyddsprodukter? Vad tycker du om de resultat vi samlade in?

Påverka din värld,

Toluna Team

%d bloggare gillar detta: