Toluna tidningen – Marsutgåva

Toluna Tidning SE March.pngHej kära influencers,

Välkommen till Toluna tidningens marsutgåva.

Enligt kalendern är mars inte längre en vintermånad men början på våren! Det betyder att det är dags att bli av med vintern. Kanske har du redan sett de första vårtecknen där du bor? Vi har haft tur och har haft några riktigt fina veckor med vårväder redan här i Paris.

I den här utgåvan kommer du att kunna läsa om vad som har hänt på Toluna sen senast, läsa om några av våra senaste initiativ och några av våra senaste funktioner och uppdateringar. Jag har också gjord en 5-tips-lista om hur du enkelt kan göra ditt hem klart för våren om du behöver lite inspiration för den nya säsongen.

Link til tidningen här: http://e-mag.toluna.com/books/vawz/ 

Toluna teamet

%d bloggare gillar detta: