Toluna Hjulet tips

Hej medlemmar,

Har du någonsin haft problem med Toluna hjulet? Osäker på varför du måste logga in varje gång?

Anledningen till detta är att spelet inte är värd på Toluna-webbplatsen, vilket också betyder att poängen inte är automatiska jämfört med undersökningar till exempel. Vi strävar efter att kreditera poängen manuellt en gång i veckan, dagen är vanligen fredag men i vissa fall finns det så många vinnare att kreditering kan ta längre tid. Vi ber om ditt tålamod i frågan.

Om någon av anledningarna inte fungerar för dig kan du prova följande knep:

– använd en annan webbläsare
– stäng av virusskanningen på din dator eftersom det här är ibland problemet några medlemmar upplever
– Se till att din popup-blockerare är avstängd

och om inget av dessa arbeten kan du alltid spela spelet på din mobil så att du inte ska möta några problem.

Eftersom du behöver logga in med ditt användarnamn och e-postadress varje gång, kan ett enkelt stavfel sluta med att du inte krediteras för din vinst. Var därför uppmärksam när du skriver detta så att du inte gör några misstag.

Hoppas du njuter av spelet och vinn många poäng!

 

Toluna Teamet

%d bloggare gillar detta: