Behöver du tips, råd eller inspiration? Då är Toluna platsen för dig!

Kära medlemmar,

Vi på Toluna är väldigt glada att se er alla interagera på webbplatsen och den senaste månaden är det många som har lagt upp bra, roligt och intressant innehåll! Låt din röst bli hörd, uttryck dina åsikter och ta reda på vad andra tycker, samtidigt som du tjänar poäng och belöningar, och det bästa sättet att göra detta är att skapa bra innehåll som andra tycker är intressant.

Behöver du tips, råd eller inspiration, vill du diskutera ett aktuellt ämne eller ta reda på vad andra tycker, är det bästa sättet att göra detta genom att skapa ett ämne. Du kan göra detta genom att klicka ”Skapa” samt ”Skapa ett ämnesinlägg” på huvudmenyn, följ sedan de enkla instruktionerna och vips så har du skapat ett nytt ämne.

Tips! Gör ditt ämne ännu mer intressant och animerat genom att lägga till en video från YouTube; du kan läsa mer om hur du kan göra detta nedan.

Vi tackar er för ert engagemang och hoppas att ni fortsätter att trivas på Toluna!

Med vänliga hälsningar,
Toluna Teamet

%d bloggare gillar detta: