Vi har uppdaterat webbplatsen!

Kära influencers,

Du kanske har märkt att vi nyligen har uppdaterat webbplatsen. Ändringarna hittills har varit subtila, men några av er har redan märkt dem!

I vad som verkar vara en kontroversiell uppdatering har vi ersatt Dölj-knappen med ett rapportalternativ. Syftet är att göra det enklare att rapportera olämpligt innehåll som du kan komma över och minska spam.

När du klickar på Rapport kommer du att tas till kontaktformuläret där du finner att fältet för typ av problem automatiskt fylls i. Dessutom lägger det automatiskt till ID-numret för det innehåll du vill rapportera och se till att vi kommer till det enkelt.

hi

Innehållet bör endast rapporteras om det är skräppost, olämpligt eller missbrukande. När du har skickat in din feedback så kommer den att granskas av vårt Help-Desk Team som då tar nödvändiga åtgärder.

kontakt

 

Med din komfort i åtanke har vi också förstärkt säkerheten. Härifrån blir du ombedd att skriva in ditt nuvarande lösenord när du löser in en belöning eller uppdaterar ditt e-post eller lösenord.

login

En annan ny förbättring avser den nya videofunktionen. Har du provat det än?
Lättare att ladda upp, videor är också mer synliga nu vilket betyder att dina vänner inte kommer att sakna dem!

videoa

Tillsammans med video har vi också gjort en liten liten förändring för bilder genom att öka deras storlek. Nu kan du ladda upp bilder på upp till 4288 × 4288 pixlar, även om filstorleken fortfarande inte kan överstiga 1 MB (vi tittar på att öka det också)

bill

Slutligen finns det en sista förändring som bara några Influencers kan se för tillfället. Vi har uppdaterat den lilla logotypen som du kan se på webbläsarfliken för att matcha vår nya bild. Är du bland de lyckliga som ser det?

influence

Eftersom förbättringar på Toluna.com pågår, finns det många fler att komma! Vi kan inte avslöja våra hemligheter ännu, men vi lämnar dig med bra nyheter: Dölj knappen kommer tillbaka!

Tveka inte att dela din feedback med Teamet på vår vägg eller via e-post och vi kommer att hålla dig uppdaterad om framtida ändringar.

Fortsätt att påverka din värld,
Toluna Team

%d bloggare gillar detta: