Farväl till testprodukter!

Kära medlemmar,

Från och med lanseringen av testprodukter på vår sida har vi försökt hitta nya intressanta produkter som ni kan testa och utvärdera. Med detta i åtanke har vi nu beslutat att utveckla programmet för att kunna återkomma med nyheter någon gång i framtiden. Under tiden kommer vi därmed att fokusera på utvecklingen av våra erbjudanden för att bättre kunna svara på communityts behov och efterfråga.

Detta innebär att Tolunas testproduktsida inte kommer att vara tillgänglig efter den 30 mars 2018 och ni kommer inte att kunna delta i programmet. Hur som helst, oroa er inte: ni kan ännu delta i testproduktkampanjerna som är tillgängliga fram till 26 mars 2018.

Vi hoppas att vi kan återkomma med ett bättre program i framtiden. Fram tills det tackar vi er för er förståelse och för ert tålamod.

Med vänliga hälsningar,

TolunaTeamet

52ea4afa6400d_toluna

%d bloggare gillar detta: