Om PayPal-belöningen

Paypal_Logo

Kära medlemmar,

PayPal är en väldigt populär belöning, och för att möta våra medlemmars önskemål har vi utökat den till fler och fler communityn. Vi strävar efter att hela tiden bli bättre, på basen av er feedback och era förslag: nya erbjudanden, tävlingar, lotterier osv., för att göra er tid på Toluna.com så kul som möjligt.

I många år har Toluna stått för den behandlingsavgift som PayPal tar för pengaöverföringar, för att hålla belöningen på ett rimligt värde. Dess ständigt ökande popularitet har dock lett till en avsevärd ökning av mängden överföringar de senaste månaderna, vilket proportionellt även ökat Tolunas kostnader.

För att hjälpa oss att täcka behandlingskostnaderna och kunna fortsätta erbjuda denna belöning i alla länder har Toluna bestämt att, istället för att införa begränsningar, höja tröskeln för alla PayPal-belöningar med 5 000 poäng medan pengabeloppet förblir detsamma.

Som del av denna process kommer PayPal temporärt att avaktiveras från 1 mars och kommer att återinföras 15 mars med de nya inlösningsvärdena.

Vi förstår att detta inte är de bästa nyheterna, men vi känner att detta är rimligaste alternativet vi har under rådande omständigheter, utan att behöva ta till mer begränsande och strängare metoder som skulle påverka våra medlemmar.

Tack för er lojalitet, förståelse och ert stöd!

Fortsätt påverka er omvärld!

TolunaTeamet

 

%d bloggare gillar detta: