Toluna-Gifties, den stora finalen

 gifties-fb

 

Hej på er,

Tyvärr har allt gott ett slut, och Toluna har nu bestämt att det är dags för oss att avsluta vårt Gifties-program. Vi väljer dock att inte deppa över detta utan med entusiasm se framemot kommande ting!

För att fira sortin av Gifties från Belöningscentralen har vi hittat på en liten tävling som vi hoppas att ni kommer att gilla J

Under september månad kommer Gifties steg för steg att avaktiveras. Varje gång ett gäng Gifties avaktiveras kommer TolunaTeamet att posta ett inlägg om detta och be er namnge de Gifties som tagits bort. Om du kan nämna alla korrekt så har du chans att bli en av 10 vinnare. Var på alerten för ett nytt inlägg kan dyka upp närsomhelst!

Så, vad ligger i vinstpotten?

För varje inlägg kommer de 10 första som har gett rätt svar att få 1000 poäng var och alla andra som deltar får 100 poäng. Dessutom så kommer de tre medlemmar som haft flest rätta svar i slutet av månaden att få ett överraskningspris!

Det första inlägget kommer att postas senare idag, 5 september. Håll koll på TolunaTeamet och ha ett öga på dina notifikationer!

*Denna tävling börjar den 5 september och avslutas den 2 oktober. De övergripande vinnarna kommer att kontaktas och utlysas första veckan i oktober.

%d bloggare gillar detta: