Toluna-Gifties, den stora finalen – del 1

gifties-fb

Hej på er,

Det är dags för vår första ’Farväl Gifties’-tävling!

Fyra (4) Gifties har avaktiverats under de senaste 24 timmarna. Vet du vilka? Skriv en kommentar nedan där du namnger de Gifties som inte längre finns tillgängliga och vinn poäng!

Om du är bland de 10 första som har gett rätt svar får du 1000 poäng. Alla andra som deltar får 100 poäng. Fortsätter du att svara rätt under denna månadslånga tävling så har du även chansen att vinna ett överraskningspris!

Detta inlägg är endast öppet i en vecka, så skynda dig!

*Dagens tävling är en del av en större tävling, som äger rum under september månad. För varje deltävling kommer de 10 första som har gett rätt svar att få 1000 poäng var och alla andra som deltar får 100 poäng. Dessutom så kommer de tre medlemmar som haft flest rätta svar i slutet av månaden att få ett överraskningspris! Läs mera här: http://tolu.na/l/Sk2r9Z3

%d bloggare gillar detta: