Månadens tema: resedestinationer

Månadenstema_Resedestinationer

Augusti är här, och med det ett nytt tema för månaden:

RESEDESTINATIONER

Temat kommer att synas såväl i de tävlingar och evenemang som vi ordnar här i communityt som i ert innehåll, eftersom vi kommer att fokusera extra på att belöna era inlägg som handlar om resor och resedestinationer.

Ni kan diskutera allt mellan himmel och jord som har med resor och resedestinationer att göra: hur man bäst packar sin väska, var de bästa stränderna ligger, intressanta utflyktsmål nära er eller vem som skulle vara ert drömresesällskap. Tänk brett, det behöver inte bara handla om resor, utan ni kan också diskutera olika länder, platser och transportmedel.

Vi har också en ny giftie passlig för vårt tema. Tillåt oss att presentera:

 

Första hjälpen-kit för utomhusbruk

camp_staid

Glöm inte säkerheten på dina vandringar, bär med dig detta första hjälpen-kit.

 

TolunaTeamet

Etiketter:, , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: