Delta i vår nya utflyktstävling

Kära medlemmar,

Augusti är redan här, det är ju otroligt vad snabbt sommaren gått. Har du redan gjort någon sommarutflykt? Planerar du det för denna månad? Isåfall vill vi se det! Visa oss bilder på din sommarutflykt eller semesterresa och ta del i vår nya Instagram- och Twittertävling: #TolunaGetaway! Som vanligt kommer två vinnare att ta hem 15 000 poäng var – en från Instagram och en från Twitter.

 

AugustGetaway_EN

 

För att delta gör du helt enkelt såhär:

  • Följ @Toluna på Instagram eller Twitter, beroende på vilken plattform du vill delta på
  • Ta en bild från din sommarutflykt eller resa och ladda upp den till Twitter eller Instagram
  • Tagga bilden med hashtaggen #TolunaGetaway
  • För att ditt bidrag ska vara giltigt behöver du följa @Toluna på den plattform du deltar på, Twitter eller Instagram

 

Denna tävling är exklusiv för Instagram och Twitter. Du måste posta din bild senast den 31 augusti 2017 för att delta.

Vi presenterar också stolt vinnarna av #TolunaSummer! Bland de hundratals roliga bidrag som kom in, valdes greyviviho ut bland Instagrambidragen och ThomKammermann bland Twitterbidragen. De kommer båda att belönas med 15 000 poäng. Grattis!

 

TolunaSummer IG WinnerTolunaSummer TW Winner

 

Vi önskar alla lycka till med #TolunaGetaway! Vi ser framemot era bidrag.

 

Vi ses på Toluna, Instagram och Twitter.

 

TolunaTeamet

*Regler: Vinnarna kommer att väljas ut slumpmässigt innan 8 september 2017 kl. 17:00 EST och måste följa tävlingsreglerna ovan. Vinnarna måste ha Toluna.com-konton eller vara villiga att skapa ett konto för att få poängen. Poängen kommer att tilldelas vinnarna inom 5 dagar efter att de blivit utsedda och poängen kommer att läggas till på deras konton omedelbart. Vinnarna kommer att meddelas på sina Instagram- respektive Twitter-inlägg om att de vunnit. Inläggen får inte innehålla språk som är obscent, förolämpande, hotande, förtryckande, förföljande, ärekränkande, osant, missvisande eller integritetskränkande. Toluna reserverar sig rätten att gå genom alla tävlingsbidrag och undanhålla poäng från användare som bryter mot ovannämnda regler.

Etiketter:, , , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: