Sommaren har kommit till Belöningscentralen

Nu kastar vi av oss vinterpälsen. Då må det snöa på midsommar, men nu har vi i alla fall bestämt att det är sommar. Och vad passar då bättre än nya somriga belöningar att lösa ut mot era införtjänade poäng?

 

Våra nyheter i Belöningscentralen är alla fysiska produkter och flera av dem har klar koppling till sommaren. Tillåt oss att presentera våra nyaste tillskott:

 

 

Draglampa

p513983_3

Kom ut ur mörkret och lys upp ditt rum, garage eller campingläger med denna 1-watts LED-lampa. Häng den var du vill och dra sedan bara i snöret för att sätta på och stänga av den.

Kylväska

p733030_3

Gå på en fotbollsmatch, picknick eller campingresa och använd denna kylväska, gjord av polyester 210D, för att ha många möjligheter att förvara och hålla fräscht vad än du vill. Det finns tillräckligt med utrymme för en ordentlig lunch och dryck. Innehåller inte PVC.

Solglasögon

10034500

Sun Ray-solglasögon. Retrosolglasögon med kategori 3-linser. I överensstämmelse med EN ISO 12312-1 och UV 400. PC-plast. Färg: svart

Första hjälpen-kit

p265310_1

Fickkit, försett med blixtlås och en bältögla på baksidan. Innehåll: bandage, antiseptiska våtservetter, sax, säkerhetsnål, plåster. Kompatibelt med EN 13485: 2003

Vi hoppas att ni ska gilla dessa nya belöningar.

TolunaTeamet

Etiketter:, , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: