Delta i vår nya husdjurs-tävling!

Kära medlemmar,

Våra husdjur får oss att le. De kommer i många olika storlekar och former, från vår guldfisk till vår hund. Visa oss ditt husdjur och ta del i vår nya Instagram- och Twittertävling: #TolunaLovesPets! Som vanligt kommer två vinnare att ta hem 15 000 poäng var – en från Instagram och en från Twitter.

 

AprilPets_SE

 

För att delta gör du helt enkelt såhär:

  • Följ @Toluna på Instagram eller Twitter, beroende på vilken plattform du vill delta på
  • Ta en bild på ditt husdjur och ladda upp den till Twitter eller Instagram
  • Tagga bilden med hashtaggen #TolunaLovesPets
  • För att ditt bidrag ska vara giltigt behöver du följa @Toluna på den plattform du deltar på, Twitter eller Instagram

Denna tävling är exklusiv för Instagram och Twitter. Du måste posta din bild senast den 30 april 2017 för att delta.

Vi presenterar också stolt vinnarna av #TolunaFamily2! Bland de hundratals fina bidrag som kom in, valdes mpbern78 ut bland Instagrambidragen och mimilinda1978 bland Twitterbidragen. De kommer båda att belönas med 15 000 poäng. Grattis!

 

TolunaFamily2 Twitter Winner

TolunaFamily2 Instagram Winner

 

Vi önskar alla lycka till med #TolunaLovesPets! Vi ser framemot era bidrag.

 

Vi ses på Toluna, Instagram och Twitter.

 

TolunaTeamet

 

*Regler: Vinnarna kommer att väljas ut slumpmässigt innan 8 maj 2017 kl. 17:00 EST och måste följa tävlingsreglerna ovan. Vinnarna måste ha Toluna.com-konton eller vara villiga att skapa ett konto för att få poängen. Poängen kommer att tilldelas vinnarna inom 5 dagar efter att de blivit utsedda och poängen kommer att läggas till på deras konton omedelbart. Vinnarna kommer att meddelas på sina Instagram- respektive Twitter-inlägg om att de vunnit. Inläggen får inte innehålla språk som är obscent, förolämpande, hotande, förtryckande, förföljande, ärekränkande, osant, missvisande eller integritetskränkande. Toluna reserverar sig rätten att gå genom alla tävlingsbidrag och undanhålla poäng från användare som bryter mot ovannämnda regler.

 

Annonser

Taggar:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: