Vinnarna i vår Alla hjärtans dag-tävling

se_03valentine-2017

 

Nu är det dags att presentera vinnarna i vår skrivtävling med kärlekstema. Totalt skapades sju bidrag och vi är väldigt glada över denna respons och vill tacka alla som bidrog med en text till tävlingen. Ni har alla belönats med 500 poäng och en alla hjärtans dag-giftie. Tack också till alla som läste texterna och gav sina kommentarer.

Det var två bidrag som båda fick fler positiva kommentarer än andra. Eftersom de båda fått lika många och vi gillade bägge historierna väldigt mycket här på TolunaTeamet har vi bestämt att ge dem bägge vardera 5000 poäng. Här är de:

 

9712amliGe upp hoppet, men ge aldrig upp kärlek!

Stina2Du min kära

 

Stort grattis till er båda, ni är välförtjänta vinnare!

Etiketter:, , , , , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: