I Tolunas nya kvartalslotteri: Hörlurar från Bose

blog-header-bose

Kära medlemmar,

Vi är väldigt glada att tillkännage början på ett nytt kvartalslotteri. Denna gång är priset Bose QuietComfort-hörlurar med brusreducerande teknik. Dessutom är dessa hörlurar trådlösa så du kan nu obehindrat digga till musiken!

Vi kommer att välja sju vinnare! Av dessa kommer sex medlemmar att dras slumpmässigt och den deltagare som har flest biljetter kommer att bli den sjunde vinnaren i detta lotteri.

För att delta löser du in 1000 poäng mot en lott (antalet lotter är obegränsat). För att kvalificera måste man ha en profilbild och vara ”aktiv” medlem, vilket inkluderar (men är inte begränsat till) skapande av eller deltagande i ett inlägg eller en s.k. Quickvote under de senaste tre månaderna innan dragningen.

Denna tävling startade 20 januari 2017 och kommer att pågå fram till 20 april 2017.

För mer information, läs reglerna här.

Eftersom det givetvis ännu inte finns några vinnare av Boses QuietComfort-hörlurar så kan ni istället kolla in vinnarna av iPhone 7:

winners-iphone7
Klicka på bilden för att se iPhone 7-vinnarna

 

Vi ses på sajten,

TolunaTeamet

 

* 10 reservvinnare kommer också att dras för att kunna kompensera för försummelser bland vinnarna.
Vinnarna kommer att kontaktas av Toluna och kommer att ha två veckor på sig att acceptera sitt pris. Toluna SAS reserverar sig rätten att ändra priset utan förvarning. Om så sker kommer värdet av priset att motsvara det för den ersatta produkten.

Denna tävling är öppen för alla användare av vår mobilapp och är inte associerad, organiserad, sponsrad eller administrerad av Apple eller Google.

%d bloggare gillar detta: