Visa oss vart du rest och få chansen att vinna 15,000 poäng med#TolunaTravel

Hej medlemmar,

Har du rest något i sommar? Kommer du att resa något denna månad, eller besöka en ny stad? Ladda upp en bild på dina resor denna månad (ex: omgivningen, ett känt landmärke, din transport till din destination, din utflykt, även till din mormors hus)  delta i vår senaste Instagram och Twitter tävling #TolunaTravel! Som vanligt kommer det att vara två vinnare som kammar hem  15.000 Poäng var – en från Instagram och den andra från Twitter.

Toluna_Travel_SE

Att delta är enkelt, det enda du behöver göra är:

  • Följ @Toluna på Instagram eller Twitter, beroende på vilken platform du tävlar från
  • Välj en bild från din/dina resa/resor och beskriv platsen
  • Tagga din bild med hashtaggen #TolunaTravel!
  • På både Twitter och Instagram måste du följa @Toluna för att kvalificeras!

Denna tävling är exklusiv för Instagram och Twitter. Du måste lägga upp din bild mellan 1 Augusti och 31 Augusti för att delta

Vi är också stolta över att annonsera vinnarna av Juli´s Instagramtävling #TolunaPets2:

Efter många fantastiska bilder så blev @davi411c utvald från Instagram och @silkywaytomars  som deltog via Twitter. De kommer att vinna 15 000 poäng var. Gratulerar!

tolunapets2 ig winnertolunapets2 tw winner

Bästa lyckoönskningar till er som deltar i #TolunaTravel!! Vi ser fram emot att se era bidrag.

Vi ses snart på sajten, Instagram och Twitter,

TolunaTeamet

*Tävlingsregler: Vinnaren kommer slumpmässigt att väljas ut 8 September 2015 kl 17.00 EST och måste följa villkoren för tävlingen. Medlemmen måste ha ett Tolunakonto eller vara villig att skapa ett för att erhålla sina poäng. Poängen kommer att tilldelas vinnaren inom 5 dagar att tävlingen avslutats och kommer att krediteras direkt in på användarens konto. Vinnarna kommer att bli meddelade på sina Instagram- eller Twitterbidrag att de vunnit. Bidrag får ej innehålla språk som är oanständigt, förolämpande, hotande, oförskämt, trakasserande, kränkande, upprörande, osant, missledande eller inkräktande av andras integritet. Toluna förbehåller sig rätten att granska samtliga bidrag för material, samt undanhålla bonuspoäng från användare som bryter mot ovannämnda villkor.

%d bloggare gillar detta: