Få nya undersökningar via SMS

Hej medlemmar,

Vi har spännande nyheter! Snart kommer Toluna att börja skicka undersökningar via SMS-medelande. De nya SMS-undersökningarna kommer bara att vara för utvalda undersökningar som är speciellt utformade för mobiltelefoner, och kommer inte att skickas ut för varje ny underöskning på Toluna.

mobilnummer

Intresserad av att få inbjudningar till undersökningar via SMS? Fyll bara i ditt mobilnummer på hemsidan och du kommer att bli tillagd i vår databas att mottaga inbjudningar till mobila undersökningar. Om du registrerar dig för SMS inbjudningar och senare ångrar dig, oroa dig inte. Välj bara att avsluta SMS inbjudningar på Ditt KONTO.

Har du några frågor åt oss om SMS inbjudningar till undersökningar? Kontakta oss eller lämna en kommentar på vårt ämne här.

Ses snart!

Tolunateamet

%d bloggare gillar detta: