Visa Toluna ditt husdjur och du kan vinna 15.000 poäng i #TolunaPets2!

Hej medlemmar,

Har du ett husdjur? Nu är det dags att visa upp det! Ta en bild på din katt, hund, fågel, fisk, sköldpadda, hamster eller vilket husdjur du än har och delta i vår senaste Instagram och Twitter tävling #TolunaPets2! Som vanligt kommer det att vara två vinnare som kammar hem  15.000 Poäng var – en från Instagram och den andra från Twitter.

TolunaPets2_SE

Att delta är enkelt, det enda du behöver göra är:

  • Följ @Toluna på Instagram eller Twitter, beroende på vilken platform du tävlar från
  • Ta en bild på ditt husdjur
  • Tagga din bild med hashtaggen #TolunaPets2!
  • På både Twitter och Instagram måste du följa @Toluna för att kvalificeras!

Denna tävling är exklusiv för Instagram och Twitter. Du måste lägga upp din bild mellan 1 Juli och 31 Juli för att delta

Vi är också stolta över att annonsera vinnarna av Juni´s Instagramtävling #TolunaBooks:

Efter många fantastiska bilder så blev @wonderbookland utvald från Instagram och @StephMWard  som deltog via Twitter. De kommer att vinna 15 000 poäng var. Gratulerar!

instagram winnerr

twitter winner

Bästa lyckoönskningar till er som deltar i #TolunaPets2!! Vi ser fram emot att se era bidrag.

Vi ses snart på sajten, Instagram och Twitter,

TolunaTeamet

*Tävlingsregler: Vinnaren kommer slumpmässigt att väljas ut 6 Augusti 2015 kl 17.00 EST och måste följa villkoren för tävlingen. Medlemmen måste ha ett Tolunakonto eller vara villig att skapa ett för att erhålla sina poäng. Poängen kommer att tilldelas vinnaren inom 5 dagar att tävlingen avslutats och kommer att krediteras direkt in på användarens konto. Vinnarna kommer att bli meddelade på sina Instagram- eller Twitterbidrag att de vunnit. Bidrag får ej innehålla språk som är oanständigt, förolämpande, hotande, oförskämt, trakasserande, kränkande, upprörande, osant, missledande eller inkräktande av andras integritet. Toluna förbehåller sig rätten att granska samtliga bidrag för material, samt undanhålla bonuspoäng från användare som bryter mot ovannämnda villkor.

%d bloggare gillar detta: