Läs med Toluna och du kan vinna 15.000 poäng i #TolunaBooks!

Hej medlemmar,

Är du en bokmal, eller mitt inne i din senaste sommarläsning? Visa oss dina favorit böcker och vad du läser för tillfället i vår senaste Instagram och Twitter tävling #TolunaBooks! Som vanligt kommer det att vara två vinnare som kammar hem  15.000 Poäng var – en från Instagram och den andra från Twitter.

Instagram Toluna Books_SE

Att delta är enkelt, det enda du behöver göra är:

  • Följ @Toluna på Instagram eller Twitter, beroende på vilken platform du tävlar från
  • Visa din favorit bok eller vad du läser just nu
  • Tagga din bild med hashtaggen #TolunaBooks!
  • På både Twitter och Instagram måste du följa @Toluna för att kvalificeras

Denna tävling är exklusiv för Instagram och Twitter. Du måste lägga upp din bild mellan 1 Juni och 30 Juni för att delta

Vi är också stolta över att annonsera vinnarna av Maj´s Instagramtävling #TolunaDinner:

Efter många fantastiska bilder på mat och middagar, så blev @saretta1979 utvald från Instagram och @LisbethGlud som deltog via Twitter. De kommer att vinna 15 000 poäng var. Gratulerar!

instagram winner

twitter winner

Bästa lyckoönskningar till er som deltar i #TolunaBooks!! Vi ser fram emot att se era bidrag.

Vi ses snart på sajten, Instagram och Twitter,

TolunaTeamet

*Tävlingsregler: Vinnaren kommer slumpmässigt att väljas ut 6 Juli 2015 kl 17.00 EST och måste följa villkoren för tävlingen. Medlemmen måste ha ett Tolunakonto eller vara villig att skapa ett för att erhålla sina poäng. Poängen kommer att tilldelas vinnaren inom 5 dagar att tävlingen avslutats och kommer att krediteras direkt in på användarens konto. Vinnarna kommer att bli meddelade på sina Instagram- eller Twitterbidrag att de vunnit. Bidrag får ej innehålla språk som är oanständigt, förolämpande, hotande, oförskämt, trakasserande, kränkande, upprörande, osant, missledande eller inkräktande av andras integritet. Toluna förbehåller sig rätten att granska samtliga bidrag för material, samt undanhålla bonuspoäng från användare som bryter mot ovannämnda villkor.

%d bloggare gillar detta: