Dela det som gör dig lycklig med Toluna, och vinn upp till 10 000 poäng !

Hej medlemmar,

Vi har väldigt goda nyheter! En anställd hos Toluna från vårt kontor i Timisoara, Rumänien, gör en 10-veckor lång cykeltur genom Rumänien, Bulgarien, Turkiet, Georgien, Armenien och Iran. Under hans färd kommer folk kunna köpa dagar och donera pengar till Silviu’s resa som kommer att gå till välgörenget. Om du vill följa Silviu’s resa, kolla in hans Facebooksida här.

I ära till Silviu’s långa cykeltur och till välgörenhet, lanserar vi en väldigt speciell tävling, i vilken du kan vinna upp till 10,000 poäng! Det enda du behöver göra är att förmedla det som gör dig lycklig i en mening!

HAPPINESS_SE resized

Såhär deltar du på Toluna.com, Facebook, Instagram, eller Twitter från 13 april till 27 april.

Toluna.com:

  • Delta i vår ämnestävling här, och berätta om vad som gör dig lycklig – i en mening!
  • Alla medlemmar som deltar kommer att få 100 poäng, och 3 medlemmar kommer att vinna 1000 poäng var!
  • 3 Grand Prize Winners kommer att väljas ut globalt och vinna teckningar ritade av Silviu under hans resa.

På Facebook:

  • Gilla vår Facebooksida ”Toluna Scandinavia” och berätta på vår post här vad som gör dig lycklig – i en mening!
  • 3 lyckligt lottade vinnare kommer att vinna 5000 poäng var!

På Twitter och Instagram:

  • Om du deltar via Twitter, följ @Toluna
  • Om du deltar via Instagram, följ @Toluna
  • Ta ett foto av det som gör dig lycklig och tagga det med #TolunaHappinessProject
  • En vinnare från Twitter, och en vinnare från Instagram kommer att vinna 10,000 poäng var!

Vi ses snart på sajten,

TolunaTeamet

*Tävlingsregler: Vinnarna kommer slumpmässigt att väljas ut 12 maj 2015 kl 17.00 EST och måste följa villkoren för tävlingen. Medlemmen måste ha ett Tolunakonto eller vara villig att skapa ett för att erhålla sina poäng. Poängen kommer att tilldelas vinnare inom 5 dagar efter att tävlingen avslutats och kommer att krediteras direkt in på användarens konto. Vinnarna kommer att bli meddelade på sina Instagram- eller Twitterbidrag att de vunnit. Bidrag får ej innehålla språk som är oanständigt, förolämpande, hotande, oförskämt, trakasserande, kränkande, upprörande, osant, missledande eller inkräktande av andras integritet. Toluna förbehåller sig rätten att granska samtliga bidrag för material, samt undanhålla bonuspoäng från användare som bryter mot ovannämnda villkor.

%d bloggare gillar detta: