Njut av det varierande vädret och du kan vinna 15 000 poäng i #TolunaSeasons!

Kära medlemmar,

Oavsett om du uppskattar våren eller hösten mest, ta dig tid att njuta av de växlingar årstiderna för med sig och dela det med Toluna! Delta i vår nya Instagram- och Twittertävling: #TolunaSeasons! Som alltid kommer två vinnare kamma hem 15 000 poäng vardera – en utvald från Instagram och en annan från Twitter.

Instagram Toluna Seasons_SE

Att delta är enkelt, det enda du behöver göra är:

  • Följ @Toluna på Instagram
  • Visa oss din favoritdel av årstiden omkring dig: oavsett om det är blommande blommor eller färgglada löv!
  • Tagga din bild med hashtaggen #TolunaSeasons
  • På både Twitter och Instagram måste du följa @Toluna för att kvalificeras

Denna tävling är exklusiv för Instagram och Twitter. Du måste lägga upp din bild mellan 1 april och 30 april för att delta.

Vi är också stolta över att annonsera vinnarna av februaris Instagramtävling #TolunaGO:

@lara_stre från Instagram och @narniadrenaline som deltog via Twitter. De kommer att vinna 15 000 poäng var. Gratulerar!

instagram winner

twitter winner

Bästa lyckoönskningar till er som deltar i #TolunaSeasons! Vi ser fram emot att se era bidrag.

Vi ses snart på sajten, Instagram och Twitter,

TolunaTeamet

*Tävlingsregler: Vinnaren kommer slumpmässigt att väljas ut 6 maj 2015 kl 17.00 EST och måste följa villkoren för tävlingen. Medlemmen måste ha ett Tolunakonto eller vara villig att skapa ett för att erhålla sina poäng. Poängen kommer att tilldelas vinnaren inom 5 dagar att tävlingen avslutats och kommer att krediteras direkt in på användarens konto. Vinnarna kommer att bli meddelade på sina Instagram- eller Twitterbidrag att de vunnit. Bidrag får ej innehålla språk som är oanständigt, förolämpande, hotande, oförskämt, trakasserande, kränkande, upprörande, osant, missledande eller inkräktande av andras integritet. Toluna förbehåller sig rätten att granska samtliga bidrag för material, samt undanhålla bonuspoäng från användare som bryter mot ovannämnda villkor.

%d bloggare gillar detta: