Visa din kreativitet och vinn 15 000 poäng i #TolunaGO

Hej medlemmar,

Vart du än är påväg, glöm inte att ta Toluna med dig! Och medan du gör det kan du bli utvald till en av vinnarna av vår nya Instagram- och Twittertävling: #TolunaGO! Som alltid, kommer två vinnare kamma hem 15 000 poäng var – en från Instagram och en annan från Twitter.

Instagram Toluna Transportation_SE

Att delta är enkelt, det enda du behöver göra är:

  • Följ @Toluna på Instagram
  • Visa oss hur du tar dig fram här i världen: din busshållplats, bil, cykel, spårvagn, tunnelbanestation, vad det nu än må vara! Om du redan har lagt upp bilden på Instagram måste du lägga upp den på nytt
  • Tagga din bild med hashtaggen #TolunaGO
  • På både Twitter och Instagram måste du följa @Toluna för att kvalificeras

Denna tävling är exklusiv för Instagram och Twitter. Du måste lägga upp din bild mellan 2 mars och 31 mars för att delta.

Vi är också stolta över att annonsera vinnarna av februaris Instagramtävling #LoveToluna:

@favolazione från Instagram och @letizia_ruggeri som deltog via Twitter. De kommer att vinna 15 000 poäng var. Gratulerar!

instagram winner

twitter winner

Bästa lyckoönskningar till er som deltar i #TolunaGo! Vi ser fram emot att se era bidrag.

Vi ses snart på sajten, Instagram och Twitter,

TolunaTeamet

*Tävlingsregler: Vinnaren kommer slumpmässigt att väljas ut 5 april 2015 kl 17.00 EST och måste följa villkoren för tävlingen. Medlemmen måste ha ett Tolunakonto eller vara villig att skapa ett för att erhålla sina poäng. Poängen kommer att tilldelas vinnaren inom 5 dagar att tävlingen avslutats och kommer att krediteras direkt in på användarens konto. Vinnarna kommer att bli meddelade på sina Instagram- eller Twitterbidrag att de vunnit. Bidrag får ej innehålla språk som är oanständigt, förolämpande, hotande, oförskämt, trakasserande, kränkande, upprörande, osant, missledande eller inkräktande av andras integritet. Toluna förbehåller sig rätten att granska samtliga bidrag för material, samt undanhålla bonuspoäng från användare som bryter mot ovannämnda villkor.

%d bloggare gillar detta: