Visa din kreativitet och vinn 15 000 poäng i #LoveToluna

Hej medlemmar,

Visa oss din kreativa sida och din kärlek till Toluna i vår senaste Instagram- och Twittertävling #LoveToluna! Som vanligt kommer två vinnare kamma hem 15 000 poäng var – en väljs från Instagram och en från Twitter.

Instagram TolunaLove_SE

Att delta är enkelt, det enda du behöver göra är:

  • Följ @Toluna på Instagram
  • Bokstavera ”Toluna” på ett kreativt vis, genom att använda vilket material du vill – du kan måla det eller skriva det med godis, var så uppfinningsrik som du bara kan! Om du redan har lagt upp en bild på Instagram så måste du lägga upp den på nytt
  • Tagga din bild med hashtaggen #LoveToluna
  • Om du deltar via Twitter måste du följa @Toluna på Twitter för att kvalificeras

Denna tävling är exklusiv för Instagram och Twitter. Du måste lägga upp din bild mellan 1 februari och 28 februari för att delta.

Vi är också stolta över att annonsera vinnarna av januaris Instagramtävling #TolunaFit:

@ds_marti från Instagram och @ciguenho som deltog via Twitter. De kommer att vinna 15 000 poäng var. Gratulerar!

instagram winner

twitter winner

Bästa lyckoönskningar till er som deltar i #LoveToluna!

Vi ses snart på sajten, Instagram och Twitter,

TolunaTeamet

*Tävlingsregler: Vinnaren kommer slumpmässigt att väljas ut 5 mars 2015 kl 17.00 EST och måste följa villkoren för tävlingen. Medlemmen måste ha ett Tolunakonto eller vara villig att skapa ett för att erhålla sina poäng. Poängen kommer att tilldelas vinnaren inom 5 dagar att tävlingen avslutats och kommer att krediteras direkt in på användarens konto. Vinnarna kommer att bli meddelade på sina Instagram- eller Twitterbidrag att de vunnit. Bidrag får ej innehålla språk som är oanständigt, förolämpande, hotande, oförskämt, trakasserande, kränkande, upprörande, osant, missledande eller inkräktande av andras integritet. Toluna förbehåller sig rätten att granska samtliga bidrag för material, samt undanhålla bonuspoäng från användare som bryter mot ovannämnda villkor.

%d bloggare gillar detta: