Vinn 15 000 poäng genom att fira jul i #TolunaCelebrate

Hej medlemmar,

Här på Toluna gör vi oss redan redo för högtidssäsongen. Vi tar också tillfället i akt att fira högtiden genom att utse fyra vinnare som kommer att belönas med 15 000 poäng var i vår nästa Instagramtävling #TolunaCelebrate! Två vinnare kommer att vara från Instagram, och två vinnare kommer att vara från Twitter.

Instagram TolunaCelebrate_SE

 

Att delta är enkelt, det enda du behöver göra är:

  • Följ @Toluna på Instagram
  • Lägg upp en bild på hur du firar julsäsongen. Om du redan har lagt upp en bild på Instagram så måste du lägga upp den på nytt
  • Tagga din bild med hashtaggen #TolunaCelebrate
  • Finns du på Twitter? Följ@Toluna på Twitter och twittra oss ditt deltagande med samma hashtag och du kan bli en av våra Twittervinnare!

Kom ihåg att fyra vinnare kommer att väljas ut denna gång – två från Twitter och två från Instagram

Denna tävling är exklusiv för Instagram och Twitter. Du måste lägga upp din bild mellan 1 december och 31 december för att delta.

Vi är också stolta över att annonsera vinnaren av novembers Instagramtävling #TolunaPets: ChristieRoset från Instagram, och Beatriznikki som deltog via Twitter. De kommer att vinna 15 000 poäng var. Gratulerar!

instagram winner

twitter winner

Bästa lyckoönskningar till er som deltar i #TolunaCelebrate, vi ser fram emot att se ert firande.

 

Vi ses snart på sajten, Instagram och Twitter,

TolunaTeamet

 

*Tävlingsregler: Vinnaren kommer slumpmässigt att väljas ut den 6e januari 2015 kl 17.00 EST och måste följa villkoren för tävlingen. Medlemmen måste ha ett Tolunakonto eller vara villig att skapa ett för att erhålla sina poäng. Poängen kommer att tilldelas vinnaren inom 5 dagar att tävlingen avslutats och kommer att krediteras direkt in på användarens konto. Vinnarna kommer att bli meddelade på sina Instagram- eller Twitterbidrag att de vunnit. Bidrag får ej innehålla språk som är oanständigt, förolämpande, hotande, oförskämt, trakasserande, kränkande, upprörande, osant, missledande eller inkräktande av andras integritet. Toluna förbehåller sig rätten att granska samtliga bidrag för material, samt undanhålla bonuspoäng från användare som bryter mot ovannämnda villkor.

%d bloggare gillar detta: