Tolunas Innehållsguide: Knep för att tjäna extrapoäng

Tolunas community erbjuder sina medlemmar en plattform, där man kan uttrycka sina åsikter. I Tolunas Innehållsguide går vi igenom alla tekniker man kan använda sig av för att få ut så mycket som möjligt av sin tid på Toluna. Idag går vi igenom olika sätt att tjäna extrapoäng på.

A

Det första man kan göra för att få tag på lite extrapoäng är att på Tolunas hemsida skrolla ner till de laxfärgade rutorna. Dessa är uppmärksammande undersökningar som oftast erbjuder mellan 15-2000 poäng. Till exempel, i bilden ovan kan du se en ruta där det står ”Datorer & Internet upp till 60 poäng”.

AR

 

Du kan också enkelt komma till dessa genom att gå till Rekommenderade fliken på hemsidan.

ARR

 

Ett annat sätt att få poäng på är att följa vårt konto Quickvotes som konstant postar 15-poängsomröstningar, som den här ovan.

 

Untitled

Varje vecka har vi också två olika tävlingar: Kunskapsquizet och I strålkastarljuset. Kunskapsquizet lanseras varje torsdag genom att en ledtråd ges på Tolunas hemsida. Läs mer om Kunskapsquizet här.

SPOTLIGHT

I strålkastarljuset är en tävling som startar varje tisdag och stängs tisdagen därefter. Den går ut på att ni medlemmar ska skapa en omröstning med ett visst bestämt tema. Den medlem som lyckas formulera den intressantaste omröstningen vinner 5000 poäng!

Untitled

Gilla oss på Facebook för att delta i våra Facebook-exklusiva tävlingar och vinna fina priser! Där lanserar vi ständigt nya quiz, pussel,  rebusar, ”Gissa kändisen” och mycket mer.

 

Hör av er till oss om ni vill veta mer om hur man kan tjäna poäng, genom att skriva på vår sida.

Ha det fantastiskt tills vi hörs igen,

TolunaTeamet

 

 

%d bloggare gillar detta: