Vinn 15 000 poäng i vår nya Instagramtävling: Toluna Husdjur!

Kära medlemmar,

Ta väl hand om ditt husdjur, de kan hjälpa dig att vinna 15 000 poäng i vår nya Instagramtävling #TolunaPets!

Instagram_Nov_SE

Att delta är enkelt, det enda du behöver göra är:

  • Följ @Toluna på Instagram
  • Lägg upp en bild på ditt husdjur. Om du redan har lagt upp en bild på Instagram så måste du lägga upp den på nytt
  • Tagga din bild med hashtaggen #TolunaPets
  • Finns du på Twitter? Följ@Toluna på Twitter och twittra oss ditt deltagande med samma hashtag och du kan bli vår Twittervinnare!

Kom ihåg att två vinnare kommer att väljas ut – en från Twitter och en från Instagram

Denna tävling är exklusiv för Instagram och Twitter. Du måste lägga upp din bild mellan 1 november och 30 november för att delta.

Vi är också stolta över att annonsera vinnaren av oktobers Instagramtävling #BFF: Testadilana från Instagram, och MarianaJacobini som deltog via Twitter. De kommer att vinna 15 000 poäng var. Gratulerar!

Instagramvinnare

instagram winner

Twittervinnare

twitter winner

Lycka till önskar vi alla deltagare!

Vi ses snart igen,

TolunaTeamet

*Tävlingsregler: Vinnaren kommer slumpmässigt att väljas ut den 3 december 2014 kl 17.00 EST och måste följa villkoren för tävlingen. Medlemmen måste ha ett Tolunakonto eller vara villig att skapa ett för att erhålla sina poäng. Poängen kommer att tilldelas vinnaren inom 5 dagar att tävlingen avslutats och kommer att krediteras direkt in på användarens konto. Vinnarna kommer att bli meddelade på sina Instagram- eller Twitterbidrag att de vunnit. Bidrag får ej innehålla språk som är oanständigt, förolämpande, hotande, oförskämt, trakasserande, kränkande, upprörande, osant, missledande eller inkräktande av andras integritet. Toluna förbehåller sig rätten att granska samtliga bidrag för material, samt undanhålla bonuspoäng från användare som bryter mot ovannämnda villkor.

%d bloggare gillar detta: