Tolunas Innehållsguide: Öka antalet följare

follow

Tolunas community erbjuder miljoner medlemmar chansen att uttrycka sina åsikter. I vår serie Tolunas Innehållsguide går vi igenom alla tekniker du kan använda dig utav för att få ut det mesta av din tid på Toluna.  Idag ska vi fokusera på hur en kan göra för att öka antalet vänner och följare.

När du börjar din resa i Tolunas community kommer du att snabbt komma in i det sätt som våra medlemmar umgås på. De brukar vara väldigt vänliga och älskar att svara på frågor och att diskutera.

Untitled

Här är några enkla steg du kan följa för att få fler vänner och öka antalet följare

  1. Skaffa vänner genom att introducera dig själv efter att ha röstat eller svarat på någons innehåll, och låt hen veta att du har delat din åsikt, som hejmumin har gjort här ovan.
  2. Skicka en Giftie! Du behöver bara byta ut ett litet antal poäng för att skicka en Giftie till en ny vän. Hen kommer att uppskatta det.
  3. Följ folk. Nå ut till medlemmar som du tycker skapar bra innehåll genom att följa dem. De kommer att få en notifikation om att du följer dem och har du tur så följer de dig tillbaka.

Genom att följa dessa tre steg, lär du dig inte bara om communityts tankar och ståndpunkter , men kan också odla en fin vänskap! Så, gå in på dina framtida vänners profiler och presentera dig.

Har du frågor eller feedback på vår Toluna Innehållsguide? Lämna ett meddelande på vår sajt!

Bästa hälsningar,

TolunaTeamet

%d bloggare gillar detta: