Tolunas Innehållsguide: Belöningscentralen

Tolunas community erbjuder sina medlemmar en platform, där man kan uttrycka sina åsikter. I Tolunas Innehållsguide går vi igenom alla tekniker man kan använda sig av för att få ut så mycket som möjligt av sin tid på Toluna. Idag går vi igenom Belöningscentralen.

belöningscentral

Du kan finna Belöningscentralen genom att hålla musen över “Utforska”-menyn högst upp på Toluna.com, och sedan trycka på ”Belöningscentral” som finns i menyn som dyker upp. Uppe i högra hörnet kan du se hur många poäng du har att spendera, något som du kan göra på flera olika sätt. Du kan välja mellan många alternativ för presentkort, såsom Cdon.com, Media Markt, Åhléns och mycket mer. Varje sektion kommer att expandera för att visa dig de många belöningar vi erbjuder.

belöning2

Du kommer att se att vi visar dig vad varje pris kostar. Högst upp i Belöningssektionen kommer du att se att vi ger dig alternativet att se alla våra belöningar, eller endast de som du har råd med baserat på det antal poäng som du för tillfället har.

belöning3

Lottdragning: Som du redan vet så får du automatiskt ett inträde till vårt månatliga lottery när du inte kvalificeras för en undersökning. Men, du kan också lösa in poäng för att få ytterligare inträden till lotteriet för 500 poäng vardera – vilket ger dig en störe chans att vinna!

Dessutom erbjuder vi ett kvartalsvist lotteri, inträden finns tillgängliga i Belöningscentralen. För detta kvartal är priset den nya iPhone 6 Plus! För denna gång kommer 3 vinnare att dras, och den medlem som köper flest inträden är en garanterad vinnare!

Gifties: Ett annat sätt att vinna priser är genom våra exklusiva “Gifties”! Gifties är virtuella gåvor, vilka representeras av riktiga produkter, som du kan sända till dig själv eller en vän. Du byter ut ett litet antal poäng mot den virtuella gåvan och har på samma gång chans att vinna den riktiga produkten. Vinnarna väljs slumpmässigt ut av en datastyrd algoritm.

Under Giftiessektionen kan du se de senaste vinnarna i våra månatliga lottdragningar och de som vunnit Gifties. Känn dig fri att klicka på deras profiler och gratulera dem.

b4

Har du några frågor eller feedback angående Tolunas Innehållsguide? Lämna ett meddelande på vår sida.

Bästa hälsningar,

TolunaTeamet

%d bloggare gillar detta: