Tolunas Innehållsguide: Toluna Startsida

Tolunas community erbjuder sina medlemmar chansen att uttrycka sina åsikter. I vår serie ”Tolunas Innehållsguide” kommer vi att gå igen alla tekniker som du kan använda dig av för att få ut det mesta av din tid på Toluna.

P1

När du loggar in på Toluna.com så kommer hemsidan att se ut som på bilden ovan. Du kan se den aprikosfärgade delen, här ser du t.ex. en ruta där det står ”Hamburgare – Se alla undersökningar” och under ser du ”News – Nya sökfunktionen på Toluna.com”. Dessa är små påminnelser som du kommer att se även när du skrollar ner på sidan.

Du kan välja att delta i undersökningen eller att fortsätta skrolla ner på sidan för att ta del av de andra medlemmarnas innehåll. För att delta i en annan medlems omröstning, ämne, duell eller ”Vad tycker du?” så trycker du ”Rösta!” eller ”Skicka”. Allt innehåll är kategoriserat efter Nya, Populära och Rekommenderade. Det Nya kommer att visa det mest nyligen publicerade innehållet. Populära är en blandning av det mest högkvalitativa innehållet och det innehåll som fått flest röster. Det Rekommenderade visar våra QuickVotes som man får 15 poäng för att rösta på.

P2

I det högra uppre hörnet kan du se hur många poäng som du har tjänat, tillsammans med dina profilundersökningar. Se där det står ”Fyll i din Shopping” – detta är en profilundersökning. ”Snabbtips” vi föreslår att du fyller i så många profilundersökningar som du bara kan eftersom de är värda ett par hundra poäng vardera och de låter oss matcha dig med passande undersökningar.

Under kan du se en sektion som kallas ”Senaste Nytt”. Denna sektion visar dig de senaste blogginläggen såväl som aviseringar.

Under Senaste Nytt kan du se att Toluna är tillgänglig som app för iPhones och Androids. Ladda ner appen, som är gratis, för att delta i undersökningar och skapa innehåll direkt från din mobil eller surfplatta. Vänligen lägg märke till att inte alla undersökningar på Toluna.com är mobilkompatibla, så du har inte alltid samma utbud på mobilen som på datorn.

Om du har frågor kan du gå till TolunaTeamets sida och ställa dem där.

Bästa hälsningar,

TolunaTeamet

%d bloggare gillar detta: