Tolunas Innehållsguide: Notifikationer

Tolunas community erbjuder sina medlemmar chansen att uttrycka sina åsikter. I vår serie ”Tolunas Innehållsguide” kommer vi att gå igen alla tekniker som du kan använda dig av för att få ut det mesta av din tid på Toluna.

notifikationer

När du loggar in på Toluna.com så kommer hemsidan att se ut som på bilden ovan. Om du går till toppen kommer du att se en ikon som ser ut som en jordglob, och i detta fall har den nummer ”7” i orange. Detta är notifikationer. Våra notifikationer talar om för dig när någon har skrivit på din sida, när du kvalificerar för en ny undersökning och annonserar även nya prisutbud och tävlingar. Se till att kolla in dessa notifikationer varje gång du är på sajten för att hålla koll på de senaste nyheterna så att du inte missar en stor chans att vinna poäng!

notificationer2

Du kan också hålla dig uppdaterad om bloggposter och annonseringar i vår ”Senaste nytt”-sektion.

Har du frågor eller feedback på Tolunas Innehållsguide-serien? Lämna ett meddelande på TolunaTeamets sida.

Bästa hälsningar,

TolunaTeamet

%d bloggare gillar detta: