Tolunas Innehållsguide: Att skapa en Duell

Tolunas community erbjuder sina medlemmar chansen att skapa eget innehåll och få feedback från tusentals andra medlemmar. Du kan skapa Omröstningar, Ämnen, Vad tycker du? och Dueller. I vår serie ”Tolunas Innehållsguide” kommer vi att gå igen alla tekniker som du kan använda dig av för att få ut det mesta av ditt innehåll på Toluna.

duell

Den fjärde genomgången handlar om hur man skapar en ”Duell”. Vad är en duell? En duell låter dig lägga upp två bilder eller videos bredvid varandra och sedan får communityt bestämma vilken de föredrar. Det kan vara två varumärken, två musikvideos, rivaler, vad som helst!

3

Att ha med en bild eller video till din duell är lätt. Klicka bara på ikonen som föreställer en kamera eller videokamera, och ladda upp dina egna bilder eller använd sökfunktionen. *Snabbtips* Alla dueller måste inkludera en bild eller video för att fungera, dessutom ökar chansen att vårt TolunaTeam ger dig extrapoäng om du skapar bra innehåll.

5

Genom att klicka på “Avancerad”-knappen, kommer bilden ovan att dyka upp. Våra avancerade inställningar låter dig välja tidsramen för hur länge du vill ha din duell öppen (1 månad, 3 månader, 6 månader eller för alltid). Din duell stänger automatiskt efter 6 månader om du inte väljer något av alternativen.

6

Toluna kräver att du väljer en kategori för ditt innehåll och ger dig en rad olika alternativ att välja mellan. Håll datamusen över ikonerna för att se vad de representerar. Om du inte är säker på hur du ska kategorisera din duell kan du alltid klicka på vinglaset som betyder ”livsstil”.

äpple

När din duell är uppladdad kan du se resultatet genom att gå till din profil och skrolla ner till “Ditt innehåll”. Vänligen notera att du måste rösta på din duell innan du kan se resultatet. Klicka på ditt innehåll och knappen som säger ”Resultat”. En meny som den ovan kommer att dyka upp. Du kan dela dina resultat med vänner på flera sociala medier såsom Facebook, Twitter, epost och din blogg.

Ge oss din feedback på denna duell.

 

Bästa hälsningar,

TolunaTeamet

%d bloggare gillar detta: