Tolunas Innehållsguide: Att skapa en ”Vad tycker du?”

Tolunas community erbjuder sina medlemmar chansen att skapa eget innehåll och få feedback från tusentals andra medlemmar. Du kan skapa Omröstningar, Ämnen, Vad tycker du? Och Dueller. I vår serie ”Tolunas Innehållsguide” kommer vi att gå igen alla tekniker som du kan använda dig av för att få ut det mesta av ditt innehåll på Toluna.

vadtyckerdu

Den tredje genomgången blir hur man skapar en ”Vad tycker du?”. Vad är en ”Vad tycker du”? Den tillåter dig att lägga upp en bild eller video och låta communityt bestämma, via tummen upp och tummen ner, om de gillar eller ogillar det som du precis har presenterat. Det kan vara en kändis, ett konstverk, en sång, vad som helst!

3

Att ha med en bild eller video till din ”Vad tycker du?” är ganska lätt. Klicka bara på ikonen som föreställer en kamera eller videokamera, och ladda upp dina egna bilder eller använd sökfunktionen. *Snabbtips* Alla ”Vad tycker du?” måste inkludera en bild eller video för att fungera, dessutom ökar chansen att vårt TolunaTeam ger dig extrapoäng om du skapar bra innehåll.

5

Genom att klicka på “Avancerad”-knappen, kommer bilden ovan att dyka upp. Våra avancerade inställningar låter dig välja tidsramen för hur länge du vill ha din ”Vad tycker du?” öppen (1 månad, 3 månader, 6 månader eller för alltid). Din ”Vad tycker du?” stänger automatiskt efter 6 månader om du inte väljer något av alternativen.

6

Toluna kräver att du väljer en kategori för ditt innehåll och ger dig en rad olika alternativ att välja mellan. Håll datamusen över ikonerna för att se vad de representerar. Om du inte är säker på hur du ska kategorisera din ”Vad tycker du?” kan du alltid klicka på vinglaset som betyder ”livsstil”.

tummen

När din ”Vad tycker du?” är uppladdad kan du se resultatet genom att gå till din profil och skrolla ner till “Ditt innehåll”. Vänligen notera att du måste rösta på ditt innehåll innan du kan se resultatet. Klicka på ditt innehåll och knappen som säger ”Resultat”. En meny som den ovan kommer att komma fram. Du kan dela dina resultat med vänner på flera sociala medier såsom Facebook, Twitter, epost och din blogg.

Ge oss din feedback på denna ”Vad tycker du?”

Ha det gott,

TolunaTeamet

%d bloggare gillar detta: