Nya förbättringar på Toluna.com

Hej medlemmar,

Som ni kanske redan har märkt så har det skett en del förändringar på Toluna.com.

Nu, när du loggar in på Toluna eller registrerar dig som en ny användare, kommer du att se en splitterny, visuellt förbättrad förstasida. Precis som på den förra förstasidan kan du logga in genom att klicka på ”Logga in” uppe i det högra hörnet.

blogg

När du väl har loggat in, ta en titt på vår Senaste Nytt-ruta för tävlingar, uppdateringar i communityt och vad som är nytt i vår Belöningscentral! Du kan hitta den strax under din profilruta på höger sida av hemsidan:

blogg2

För våra upptagna medlemmar är det nu möjligt att komma åt den mobila hemsidan Toluna.com, ordentligt anpassad för din mobiltelefon. Det vill säga att när du går in på den mobila versionen av Toluna.com, så kommer hemsidan att automatiskt justera sin storlek och anpassa sig till din mindre skärm.

Vi hoppas att du gillar dessa nya förbättringar. För frågor, kommentarer eller åsikter, vänligen kontakta oss genom vårt Ämne här.

Vi ses snart på sajten,

TolunaTeamet

%d bloggare gillar detta: