Vinn 15 000 poäng i den nya Instagramtävlingen Tillbaka till Skolan!

Hej medlemmar,

Då sommartiden och semestern lider mot sitt slut, gör vi oss redo för att återvända till skola och jobb. Dela dina ”Tillbaka till Skolan”-upplevelser med oss på Instagram och du kan vinna 15 000 poäng!

Instagram_school_SE

Att delta är enkelt, det enda du behöver göra är:

  • Följ @Toluna på Instagram
  • Lägg upp en bild på hur du gör dig redo för att gå tillbaka till skolan eller jobbet
  • Tagga din bild med hashtaggen#TolunaBTS
  • Finns du på Twitter? Du kan även twittra ditt bidrag till oss! Vi kommer att retweeta samtliga bidrag på @Toluna

 

Denna tävling är exklusiv för Instagram & Twitter. Du måste lägga upp din bild mellan 1 september och 30 september för att delta.

Vi är också stolta över att annonsera vinnaren av augustis Instagramtävling #TolunaSummer: MartinaPinna, som kommer att vinna 15 000 poäng. Gratulerar!

instagram winner

 

Lycka till önskar vi alla deltagare!

 

Vi ses snart på sajten och Instagram,

TolunaTeamet

 

*Tävlingsregler: Vinnaren kommer slumpmässigt att väljas ut den 1 oktober 2014 kl 17.00 EST och måste följa villkoren för tävlingen. Medlemmen måste ha ett Tolunakonto eller vara villig att skapa ett för att erhålla sina poäng. Poängen kommer att tilldelas vinnaren inom 5 dagar att tävlingen avslutats och kommer att krediteras direkt in på användarens konto. Vinnaren kommer att bli meddelad på deras Instagram- eller Twitterbidrag att de vunnit. Bidrag får ej innehålla språk som är oanständigt, förolämpande, hotande, oförskämt, trakasserande, kränkande, upprörande, osant, missledande eller inkräktande av andras integritet. Toluna förbehåller sig rätten att granska samtliga bidrag för material, samt undanhålla bonuspoäng från användare som bryter mot ovannämnda villkor.

%d bloggare gillar detta: