Uppdatering på hemsidan: En förbättrad sökfunktion

Hej alla medlemmar,

Som ni kanske redan har upptäckt, har Toluna en helt ny, uppdaterad sökfunktion! Nu kan du söka i andra medlemmars profiler och filtrera resultaten efter innehållstyp och kategori. 

För att börja söka klickar du helt enkelt på förstoringsglaset som du hittar bredvid din profilbild, och skriver in det du vill söka efter.

sök1

Om du vill se alla resultat som din sökning hittade, klicka på ”Se samtliga frågor” eller tryck Enter. Från denna sida kan du filtrera efter innehållstyp (Undersökning, Ämne, Vad tycker du och Duell) eller efter kategori. Hitta en undersökning som du vill rösta på? Inga problem! Du kan rösta och lägga upp innehåll direkt i Sök utan att förlora dina sökresultat.

sök2

Vi hoppas att ni tycker om våra nya sökfunktioner! Vi skulle gärna vilja höra era kommentarer och er feedback på uppdateringarna, som alltid kan ni lämna dem på TolunaTeamets ämne genom att klicka här.

Vi ses snart på sajten,

TolunaTeamet

%d bloggare gillar detta: