Vinn 15,000 poäng i Tolunas Sommartävling på Instagram

Hej alla medlemmar!

Vad har du gjort i sommar? Dela foton av dina bästa sommaraktiviteter med Toluna, och du kan vinna 15,000 poäng i Tolunas Sommartävling på Instagram!

Instagram_summer_SE

För att delta:

  • Följ @Toluna på Instagram
  • Lägg upp en bild på en sommaraktivitet
  • Tagga din bild med hashtaggen #TolunaSummer
  • Finns du på Twitter? Du kan även twittra ditt bidrag till oss! Vi kommer att retweeta samtliga bidrag på @Toluna

 

Denna tävling är exklusiv för Instagram & Twitter. Du måste lägga upp din bild mellan 1 augusti och 30 augusti för att delta.

På tal om goda nyheter, är vi stolta att annonsera vinnaren av #TolunaMovies Instagramtävling:  Connie_tngl. Gratulerar!

repost

 

 

Vi ses på hemsidan och Instagram,

TolunaTeamet

 

*Tävlingsregler: Vinnaren kommer slumpmässigt att väljas ut den 1 september 2014 kl 17.00 EST och måste följa villkoren för tävlingen. Medlemmen måste ha ett Tolunakonto eller vara villig att skapa ett för att erhålla sina poäng. Poängen kommer att tilldelas vinnaren inom 5 dagar att tävlingen avslutats och kommer att krediteras direkt in på användarens konto. Vinnaren kommer att bli meddelad på deras Instagram- eller Twitterbidrag att de vunnit. Bidrag får ej innehålla språk som är oanständigt, förolämpande, hotande, oförskämt, trakasserande, kränkande, upprörande, osant, missledande eller inkräktande av andras integritet. Toluna förbehåller sig rätten att granska samtliga bidrag för material, samt undanhålla bonuspoäng från användare som bryter mot ovannämnda villkor.

%d bloggare gillar detta: