Välkommen till vår nya Undersökningscentral!

Hallå där medlemmar,

Vi är stolta att presentera den nya Undersökningscentralen! Scrolla genom det allra senaste materialet inom undersökningar med en ny vacker, utseendeanpassad navigering.

Nu i din Undersökningscentral: se ditt aktuella poängsaldo, uppdatera dina Profilundersökningar för att bli matchad med fler undersökningar, och gå direkt till Belöningscentralen för att spendera dina väl intjänade poäng!

Survey Center SWE

Det är nu även enklare än någonsin att hålla dina profil uppdaterad och fullständig. Fyll i saknade detaljer i din profil direkt från Undersökningscentralen eller på den sprillans nya Profilundersökningssidan. Håll koll på vilka undersökningar du redan deltagit i med denna nya, användarvänliga designen.

Profile Surveys SWE

Berätta för oss vad ni tycker! Dela dina åsikter om våra nya uppdateringar HÄR. Vi hoppas att du tycker om de här förbättringarna lika mycket som vi.

Vi ses på hemsidan snart,

Tolunateamet

%d bloggare gillar detta: