Bli belönad för din tid och ditt deltagande

Kära medlemmar,

Toluna provar på nya funktioner åt dig, där du kan bli belönad för undersökningar trots att du inte kvalificerat dig! Denna grymma nya funktion tillåter dig att bli belönad för din tid och ditt deltagande, även de gånger du inte är kapabel att slutföra en fullständig undersökning. Det är enkelt, om du startar en undersökning och finner att du inte passar in i målgruppen, eller att platserna blivit tillsatta, kommer en liten bonus i form av poäng att automatiskt krediteras på ditt Toluna-konto.

trophy

Denna funktion är sprillans ny hos Toluna, och fortfarande i sin beta-fas, och vi förstår att du kanske har många frågor. Vi håller dig uppdaterad om förbättringar och uppgraderingar för den här funktionen, och är exalterade att bidra med ytterligare en möjlighet att tjäna poäng hos Toluna!

Ses snart,

Tolunateamet

 

*Bonuspoäng kommer att belönas för utvalda undersökningar i vår databas, och inte varje undersökning du deltar i är berättigande för den här funktionen. Bonuspoäng belönas automatiskt till ditt konto omedelbart efter ditt deltagande. Om du kvalificerar dig för undersökningen, kommer den fullständiga belöningen att utbetalas enligt Tolunas standardregler, och inga extra bonuspoäng kommer att tilldelas.

%d bloggare gillar detta: