Våren har äntligen börjat! Tolunas Vårtävling på Instagram

Kära medlemmar,

Tack all ni som deltagit i ”TolunaDIY Instagram tävlingen”. Vår vinnare var Sandyna:

 

repost

 

Nu i och med vårandan, är vår nästa Instagram-tävling Toluna Spring #TolunaSpring.

 

toluna-spring-SE

 

Vi kommer inte att belöna en medlem – utan fyra medlemmar med 15,000 poäng var!

För att kvalificera sig*:

  • -Följ @Toluna på Instagram
  • -Ladda upp en bild på din favoritsak med våren
  • -Tagga din bild med hashtag #TolunaSpring 

Du är välkommen att tweeta oss ditt bidrag också. Vi kommer att åter-tweeta samtliga bidrag på @Toluna .

Denna tävling är begränsad till Instagram och Twitter. Du måste ladda upp din bild mellan 21 April och 15 Maj kl. 17.00.

Stort lycka till åt alla deltagare!

Tolunateamet

*Regler: Vinnaren kommer att utses slumpmässigt senast den 19 Maj 2014 kl. 20.00, och måste följa reglerna för den avsedda tävlingen. Medlemmen måste inneha ett Toluna.se-konto eller vara villig att skapa ett för att kunna få poängen. Poäng kommer att tilldelas vinnarna inom 5 dagar efter det att tävlingen har avslutats och kommer att bli uppladdade till användarens konto direkt. Vinnaren kommer att bli meddelad på deras Instagram eller Twitter-bidrag att de har vunnit. Bidrag får inte innehålla språk som uppfattas som ovårdat, förolämpande, hotande, oförskämt, trakasserande, kränkande, förtalande, osant, missledande eller inkräktande av någon annans integritet. Toluna förbehåller sig rätten att inspektera samtliga bidrag i tävlingen, och undanhålla eventuella bonus poäng för användare som inte följer dessa regler och föreskrifter.

%d bloggare gillar detta: