Nya Toluna.com!

Nya ändringar på Toluna.com!

Hej medlemmar,

Vi har goda nyheter! Väldigt snart så kommer Toluna att få en makeover tillsammans med förbättringar på sajten. Här är några av de saker du kommer se på sajten:

 Ett nytt sätt att navigera

Upptäck sidan på ett nytt sätt, med två menyer sida vid sida. Klicka på Utforska för att handla i Belöningscentret, upptäcka nytt innehåll, skapa innehåll och kolla in testprodukter. Klicka på Skapa knappen från vilken sida som helst för att börja skapa innehåll.

im1

Klicka på Undersökningar för åtkomst till Undersökningscentrum, delta i sponrat innehåll och för att fullfölja dina profilundersökningar – allt för att du ska få mer poäng!

im2

Ett förbättrat belöningscentrum

Välkommen till ert splitternya belöningscentrum! Här kan du snabbt bläddra mellan belöningar, pågående tävlingar, Gifties och föredetta vinnare i lotterier. Om du hellre spenderar mer tid att fönstershoppa Belöningar eller kolla in vinnarna, klicka på de blå pilarna på vänster sida för att se alla alternativ i var kategori.

im3

Mvh,

TolunaTeamet

%d bloggare gillar detta: