Tolunas lyckotävling på Instagram och Twitter – vinn 15 000 poäng!

Hej ni alla!

Tack till er som deltog i Tolunas OS tävling på Instagram(#tolunaolympics). Det var kul att se våra medlemmar från världen över betrakta alla sportiga atleter: sevilmo

Vi introducerar ni nästa tävling #TolunaLuck

Image

Här är detaljerna för nästa tävling, för att kvalificera måste du:

– Följa @Toluna på Instagram

– Lägga upp en bild på hur du firar st Pattys Day på antingen din Instagram eller din Twitter

– Tagga bilden med #TolunaLuck

– Den här tävlingen är bara för Instagram och Twitter. Du måste lägga upp bilden från 3 mars tom 19e mars 2014 innan kl 14.00.

Lycka till alla deltagare!

TolunaTeamet

*Spelregler: Vinnaren kommer bli utvald den 9 mars 2014 kl 15.00 och måste ha följt reglerna för tävlingen. Medlemen måste ha ett toluna.com konto eller vara villig att skapa ett konto, för att kunna ta emot poängen. Poängen kommer bli utdelade till vinnaren innan 17.00 tisdagen den 18e februari 2014 och poängen kommer direkt att laddas upp på vinnarens konto. Vinnaren kommer bli meddelad på deras instagrampost eller Twitterpost att de har vunnit. Bildtexten får inte innehålla oanständig, förolämpande, hotande, kränkande, trakasserande, förtal, osann eller vildeledande text, eller text som gör intrång i någon annans privatliv. Toluna förbehåller sig rätten att granska alla inlägg av innehåll och undanhålla bonuspoäng från de användare som bryter mot ovanstående regler

%d bloggare gillar detta: