Alla hjärtans dag tävling: vinn 10 000 poäng

Skulle du vilja vinna 10 000 poäng genom att ta kort på något du älskar? Läs vidare för mer detaljer!

Tack till alla som deltog i vår vintertävling Instagram (#tolunawinter) Instagram. Vi älskade att se era vackra vinterfoton från hela världen. Vi kan gladeligen meddela att vinnaren är: namaskar2_

love

Här är detaljerna för nästa tävling, för att kvalificera måste du:

– Följa @Toluna på Instagram

– Lägga upp en bild på något du älskar på ditt Instragramkonto

– Tagga bilden med #TolunaLove

– Den här tävlingen är bara för Instagram. Du måste lägga upp bilden mellan 1a februari, 2014 och 15e februari, 2014 kl 14.00.

Lycka till alla deltagare!

TolunaTeamet

*Spelregler: Vinnaren kommer bli utvald den 14 februari 2014 kl 15.00 och måste ha följt reglerna för tävlingen. Medlemen måste ha ett toluna.com konto eller vara villig att skapa ett konto, för att kunna ta emot poängen. Poängen kommer bli utdelade till vinnaren innan 17.00 tisdagen den 18e februari 2014 och poängen kommer direkt att laddas upp på vinnarens konto. Vinnaren kommer bli meddelad på deras instagrampost att de har vunnit. Bildtexten får inte innehålla oanständig, förolämpande, hotande, kränkande, trakasserande, förtal, osann eller vildeledande text, eller text som gör intrång i någon annans privatliv. Toluna förbehåller sig rätten att granska alla inlägg av innehåll och undanhålla bonuspoäng från de användare som bryter mot ovanstående regler

%d bloggare gillar detta: