Winter Wonderland Instagram Tävling: Vinn 10 000 poäng

Kära medlemmar,

Tack till alla som deltog i vår Toluna-tävling för nyårslöften (#tolunaresolution) på Instagram. Det var jätte intressant att se alla era löften från världen över och kan gladeligen meddela att vinnaren är: jopfoh

Här är detaljerna för nästa tävling:

winter-wonderlandFör att kvalificera:
1. Följ @toluna på instagram
2. Lägg upp en bild på ditt instagramkonto som föreställer din favoritsak kring vintern
3. Tagga bilden med #tolunawinter

Denna tävling är exlusiv för instagram. Din bild måste publiceras mellan 16e januari och 30e januari 2014  innan kl 14.00.
Lycka till alla deltagare!

Lycka till,
TolunaTeamet

*Spelregler: Vinnaren kommer bli utvald den 30 januari 2014 kl 15.00 och måste ha följt reglerna för tävlingen. Medlemen måste ha ett toluna.com konto eller vara villig att skapa ett konto, för att kunna ta emot poängen. Poängen kommer bli utdelade till vinnaren innan 17.00 måndagen den 3e februari 2014 och poängen kommer direkt att laddas upp på vinnarens konto. Vinnaren kommer bli meddelad på deras instagrampost att de har vunnit. Bildtexten får inte innehålla oanständig, förolämpande, hotande, kränkande, trakasserande, förtal, osann eller vildeledande text, eller text som gör intrång i någon annans privatliv. Toluna förbehåller sig rätten att granska alla inlägg av innehåll och undanhålla bonuspoäng från de användare som bryter mot ovanstående regler

%d bloggare gillar detta: