Nyårs instagramtävling: vinn 10 000 poäng!

Kära medlemmar,

Tack till alla som deltog i vår Toluna Jultävling (#tolunaholidays) på Instagram. Vi fick jätte fina svar från er community. Det var härligt att se vad vår Toluna community är tacksamma över.
Vi kan gladeligen meddela att vinnaren är: silvysound

2014 kommer medföra massa fler tävlingar. Här är detaljerna för nästa tävling:

ImageFör att kvalificera:
1. Följ @toluna på instagram
2. Lägg upp en bild på ditt instagramkonto som visar ditt nyårslöfte
3. Tagga bilden med #tolunaresolution

Denna tävling är exlusiv för instagram. Din bild måste publiceras mellan 3e januari och 15e januari 2014  innan kl 14.00.
Lycka till alla deltagare!

Lycka till,
TolunaTeamet

*Spelregler: Vinnaren kommer bli utvald den 15 januari 2014 kl 15.00 och måste ha följt reglerna för tävlingen. Medlemen måste ha ett toluna.com konto eller vara villig att skapa ett konto, för att kunna ta emot poängen. Poängen kommer bli utdelade till vinnaren innan 17.00 fredagen den 17 januari 2014 och poängen kommer direkt att laddas upp på vinnarens konto. Vinnaren kommer bli meddelad på deras instagrampost att de har vunnit. Bildtexten får inte innehålla oanständig, förolämpande, hotande, kränkande, trakasserande, förtal, osann eller vildeledande text, eller text som gör intrång i någon annans privatliv. Toluna förbehåller sig rätten att granska alla inlägg av innehåll och undanhålla bonuspoäng från de användare som bryter mot ovanstående regler

%d bloggare gillar detta: