Instagram hösttävling, vinn 10 000 poäng!

Kära medlemmar,

Tack till alla som deltog i vår instagram halloween tävling. Vi fick en jätte bra respons och njöt av att se er halloween-anda.
Vi kan glatt meddela att vinnaren i tävlingen är: bookdrinker

Här är detaljerna för nästa instagram tävling:

fall2-fw

*För att kvalificera:

1. Följ @toluna på instagram

2. Lägg upp en bild på ditt instagramkonto som föreställer din favoritsak runt hösten

3. Tagga bilden med #tolunafall

Denna tävling är exlusiv för instagram. Din bild måste publiceras mellan 1a november och 15 november 2013 innan kl 14.00.
Lycka till alla deltagare!

Lycka till,

TolunaTeamet

*Spelregler: Vinnaren kommer bli utvald den 15 november 2013 kl 15.00 och måste ha följt reglerna för tävlingen. Medlemen måste ha ett toluna.com konto eller vara villig att skapa ett konto, för att kunna ta emot poängen. Poängen kommer bli utdelade till vinnaren innan 17.00 måndagen den 18e november 2013 och poängen kommer direkt att laddas upp på vinnarens konto. Vinnaren kommer bli meddelad på deras instagrampost att de har vunnit. Bildtexten får inte innehålla oanständig, förolämpande, hotande, kränkande, trakasserande, förtal, osann eller vildeledande text, eller text som gör intrång i någon annans privatliv. Toluna förbehåller sig rätten att granska alla inlägg av innehåll och undanhålla bonuspoäng från de användare som bryter mot ovanstående regler.

%d bloggare gillar detta: