Instagram tävling meddelande

Kära medlemmar,

Tack till alla som har deltagit i tävlingen för att uppmärksamma bröstcancermånaden (#tolunabca).
Vi fick ett jätte bra gensvar från de 25 olika samfunden!

Image

Vi är glada att annoncera att vinnaren är: kateh912

Vi uppskattade att se hur just NI stöttar bröstcancermånaden och tackar igen för ert deltagande.

Här är detaljerna för vår nästa instagramtävling:

Image

För att kvalificera:

  1. Följ @toluna på instagram
  2. Lägg upp en bild på ditt instagramkonto som visar hur DU firar Halloween
  3. Tagga bilden med #TolunaHalloween

Denna tävling gäller enbart instagram. Du måste lägga upp innan 31a oktober, 14.00.

Lycka till alla deltagare!

Mvh,

TolunaTeamet

 

*Spelregler: Vinnaren kommer bli utvald den 31a oktober 2013 kl 15.00 och måste ha följt reglerna för tävlingen. Medlemen måste ha ett toluna.com konto eller vara villig att skapa ett konto, för att kunna ta emot poängen. Poängen kommer bli utdelade till vinnaren innan 17.00 måndaden den 4e november 2013 och poängen kommer direkt att laddas upp på vinnarens konto. Vinnaren kommer bli meddelad på deras instagrampost att de har vunnit. Bildtexten får inte innehålla oanständig, förolämpande, hotande, kränkande, trakasserande, förtal, osann eller vildeledande text, eller text som gör intrång i någon annans privatliv. Toluna förbehåller sig rätten att granska alla inlägg av innehåll och undanhålla bonuspoäng från de användare som bryter mot ovanstående regler.

%d bloggare gillar detta: