Uppdaterade säkerhetsåtgärder

Du kanske redan har märkt att vi uppdaterat en del säkerhetsinställningar här på Toluna.

Numera måste lösenord innehålla både siffror och bokstäver, vara minst 6 tecken långt och kan inte vara identiskt med ditt användarnamn. Om ditt nuvarande lösenord inte uppfyller dessa krav så kommer du vid nästa inloggning att bli uppmanad att uppdatera ditt lösenord.

Ändra lösenord

Som en ytterligare uppdatering kommer du nu inte heller längre kunna få ditt lösenord skickat till din mejl om du skulle tappat bort det. Istället kommer du behöva skapa ett nytt som du sedan måste verifiera.

Dessa uppdateringar är gjorda för att öka säkerheten gällande era Tolunakonton och hela sajten.

Tveka inte att kontakta vår support vid vidare frågor eller kommentarer.

TolunaTeamet

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: