Nya produkter tillgängliga hos Toluna!

Kära medlemmar,

Vi är stolta över att meddela att vi nu har ett par nya erbjudanden på sajten.

Svalkande Fläkt :
10025600_F2

Denna uppfriskande lilla fläkt är mer än bara en fläkt; den avger en svalkande blandning av luft och vatten så att du verkligen får känslan av avsvalkning i även den mest tryckande hettan. Du behöver endast 30,000 poäng för att lägga vantarna på den!

Badboll:
19544608 (2)

Hitta på roliga lekar och skapa härliga minnen med en denna Toluna-designade badboll. Ta med den till stranden, parken eller till och med till simbassängen! Den kommer garanterat bli en hit – och den blir din för bara 30,000 poäng!

Frisbee:
19538761 (2)

En Frisbee är en enkel leksak men som ändå kan tillföra så mycket glädje. Den lämpar sig både för dem tuffare turneringarna eller för vännerna i parken. Denna produkt blir också din för endast 30,000 poäng.

För att ta del av våra nya, fina belöningar, gå till Belöningscentralen och klicka på den bild vars produkt du vill beställa.

Vi syns snart på sajten,

TolunaTeamet

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: