Grattis Sverige!

Idag är det dags att fira vårt land, Sverige.
Oavsett om du är född här, har flytt hit, eller immigrerat hit av ren kärlek till detta avlånga land – så är det idag du kan fira den mark du står på! Att vara stolt över sitt land är inte fel och att fira det land man bor i – det ska väl mer handla om att visa uppskattning och glädje än att visa en ståndpunkt ?

För tacksamma behöver vi alla vara, av olika anledningar. Att vi lever, för det första – och i Sverige lever vi faktiskt jämförelsevis gott! Så ta vara på denna dagen, och fira detta fredligt och med glada miner, så lägg ner gatustenarna och släck facklorna – för idag är det dags att fira den mark vi av olika anledningar väljer att gå på, och leva av!

Vi önskar er alla en festlig dag och så syns vi snart på sajten!

PS. Du missar väl inte din chans till en gratis Giftie : Länk här !

/   TolunaTeamet

%d bloggare gillar detta: